Parteneri

Faza a II-a

FINANTATOR

LOGO_RAFRomanian-American Foundation este succesorul şi continuatorul activităţii Romanian-American Enterprise Fund și se estimează că patrimoniul său va atinge 150 de milioane de dolari în următorii ani. Crearea Romanian-American Foundation a fost posibilă datorită succesului repurtat de Romanian-American Enterprise Fund în cei peste 15 ani de prezenţă activă în România. Condusă de o echipă locală, cu sediul în Bucureşti şi de un Consiliu de Administraţie internaţional, Romanian-American Foundation realizează investiţii sociale în trei arii programatice: antreprenoriat, educaţie şi dezvoltare comunitară.

CITESTE MAI MULT

BENEFICIAR

logo cu scrisAsociaţia Română de Literaţie (ARL) a fost înfiinţată în anul2013 ca urmare a implementăriiprimei faze a proiectului Reading to Learn în Regiunea de Nord Est. ARL dezvoltă proiecte şiprograme care susțin șipromovează dezvoltarea competenţelor de literaţie ale elevilor în procesul de învăţare. ARL are o echipă de profesionişti care colaborează cu experţi din USA, Norvegia şi Germania ce au fost implicați în proiectele ADORE și BaCuLit.

 

PARTENER

logo Filocalia_orizontal en

Fundația Filocalia este o organizație neguvernamentală, non-profit care desfășoară activități în domeniile educațional, social, caritabil prin programe de formare și dezvoltare personală și instituțională, consiliere și consultanță, activități și evenimente ce au ca scop promovarea și susținerea valorilor și principiilor care contribuie la însănătoșirea morală și democratică a societății românești, către colaborare și unitate a lumii în care trăim.

CITESTE MAI MULT

PARTENERI

Sigla MEN 2013 MICA

Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, pe baza consultării celorlalte instituţii şi ministere interesate, proiectează, fundamentează şi aplică strategia globală a învăţământului, stabileşte obiectivele sistemului de învăţamânt în ansamblul său, precum şi obiectivele educaţionale pe niveluri şi profiluri de învăţământ ( Art. 12 (1), Legea învăţământului 84/1995 cu modificările şi completările ulterioare).

CITESTE MAI MULT

PARTENERI MEDIA

logo-ziarul-de-iasi

ZIARUL DE IASI este liderul presei iesene, primul cotidian local auditat BRAT si inclus in Studiul National de Audienta. Editia on-line, http://www.ziaruldeiasi.ro, ofera o selectie a celor mai importante stiri ale zilei publicate in editia tiparita la care se adauga sectiuni de informatii utile, multimedia, RSS, newsletter, oferta de publicitate si o sectiune de arhiva cu acces gratuit. Echilibrata si bine structurata, editia on-line isi propune sa completeze editia tiparita oferind vizitatorilor o modalitate rapida si eficienta de a accesa o gama larga de informatii locale, nationale si internationale.

 

hotnewsHotNews.ro a fost fondat în 1999. Pe 5 martie 2006, HotNews.ro și TVR 2 lansează emisiunea săptămânală Top7.ro, o retrospectivă săptămânală, ilustrată și comentată, realizată sub forma unui top al celor mai importante 7 știri ale săptămânii. În perioada 2007-2008, HotNews.ro a realizat în colaborare cu BBC pentru emisiunea “Discuția Săptămânii”, iar din 2008 realizează mai multe emisiuni în colaborare cu RFI și Deutsche Welle. Tot în anul 2008 a apărut și varianta mobilă a HotNews.ro, unul dintre primele site-uri de știri optimizate pentru telefoane mobile din România. În prezent, HotNews.ro este unul dintre cei mai importanți jucători din piața românească de știri online, cu peste 3 milioane de utilizatori unici și peste 15 milioane de afișări lunar.

 

—————————————————————————————————————————-

FAZA I

FINANTATOR

LOGO_RAFRomanian-American Foundation este succesorul şi continuatorul activităţii Romanian-American Enterprise Fund și se estimează că patrimoniul său va atinge 150 de milioane de dolari în următorii ani. Crearea Romanian-American Foundation a fost posibilă datorită succesului repurtat de Romanian-American Enterprise Fund în cei peste 15 ani de prezenţă activă în România. Condusă de o echipă locală, cu sediul în Bucureşti şi de un Consiliu de Administraţie internaţional, Romanian-American Foundation realizează investiţii sociale în trei arii programatice: antreprenoriat, educaţie şi dezvoltare comunitară.

CITESTE MAI MULT

BENEFICIAR

logo Filocalia_orizontal en

Fundația Filocalia este o organizație neguvernamentală, non-profit care desfășoară activități în domeniile educațional, social, caritabil prin programe de formare și dezvoltare personală și instituțională, consiliere și consultanță, activități și evenimente ce au ca scop promovarea și susținerea valorilor și principiilor care contribuie la însănătoșirea morală și democratică a societății românești, către colaborare și unitate a lumii în care trăim.

CITESTE MAI MULT

PARTENER

Sigla MEN 2013 MICA

Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, pe baza consultării celorlalte instituţii şi ministere interesate, proiectează, fundamentează şi aplică strategia globală a învăţământului, stabileşte obiectivele sistemului de învăţamânt în ansamblul său, precum şi obiectivele educaţionale pe niveluri şi profiluri de învăţământ ( Art. 12 (1), Legea învăţământului 84/1995 cu modificările şi completările ulterioare).

CITESTE MAI MULT

PARTENERI MEDIA

logo-ziarul-de-iasi

ZIARUL DE IASI este liderul presei iesene, primul cotidian local auditat BRAT si inclus in Studiul National de Audienta. Editia on-line, http://www.ziaruldeiasi.ro, ofera o selectie a celor mai importante stiri ale zilei publicate in editia tiparita la care se adauga sectiuni de informatii utile, multimedia, RSS, newsletter, oferta de publicitate si o sectiune de arhiva cu acces gratuit. Echilibrata si bine structurata, editia on-line isi propune sa completeze editia tiparita oferind vizitatorilor o modalitate rapida si eficienta de a accesa o gama larga de informatii locale, nationale si internationale.

adevarul-logo

ADEVARUL este un cotidian national independent. El este in afara oricaror influente politice, economice, financiare, de grup ori personale – interne sau din exterior. ADEVARUL nu face politica nici unui partid. Ca o garantie a statutului sau de independenta, redactorii ziarului nu pot fi membrii vreunui partid politic. ADEVARUL promoveaza valorile democratiei si statului de drept, sustine instaurarea economiei de piata. El actioneaza in apararea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului, definite in Constitutie si in documentele internationale la care Romania este parte. Ziarul este impotriva oricaror forme de extremism si isi propune promovarea tolerantei in viata sociala si politica, a respectului pentru opiniile civile si politice.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s